Keresés
  • szitterkata

Interjú a FAWorite megálmodójával, Kiss Judittal

Frissítve: 2019. máj 22.
Mivel foglalkoztál a gyerekek előtt?

A gyerekek előtt dolgoztam 6 évet a közigazgatásban (Ifjúsági és Sportminisztérium és utódszervei kötelékében), majd a Heti Válasznál hirdetési asszisztensként.


Mikor és miért döntöttél a vállalkozás mellett?

A második gyerkőc születésekor kezdődött az alkotási vágy először szobadekorációs falfestéssel, majd később jött e mellé a varrás.

2013 óta foglalkozom ez utóbbival komolyabban.


A többi anyukát céloztad meg termékeiddel. Mennyire nehéz kitűnni a konkurens márkák közül?

Nagyon nehéz. Elég telített a piac. Sok kismama ebben látja a megoldást, hogy a kisgyermek mellett hozzá tudjon a családi kasszához tenni és ne kelljen visszamennie dolgozni. Sok türelem és kitartás, folytonos ötletelés kell ahhoz, hogy az ember fenn tudjon maradni a hullámok tetején.


Mi a kulcsa a sikernek a mai világban vállalkozó nőként?

Az előző válaszom vége lehet a erre kérdésre is részben a válasz. Mert hullámok, azok bizony vannak. Az ember idővel belefárad, de aztán mindig jön egy újabb vásár, lehetőség, ahol újult erőre kap minden.


Van jelentősége a vállalkozás szempontjából, hogy nő vagy? Van esetleg előnye?

Esetemben az előnye mindenképpen, hogy ismerem a kisgyerekes anyukák életét, problémáit és ezekre próbálok megoldást találni a termékeimmel.


Miből merítesz inspirációt a mindennapok során?

Sokat beszélgetek kisgyermekes anyukákkal, sok megkeresés is érkezik, új ötletek jönnek ez által. Van egy majd 2 éves unokahúgom, ők külföldön élnek, más szemmel látják a piacot. Sokat segítenek a sógornőm tanácsai, ajánlásai.


Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Legnagyobb vágyam, hogy idővel csak a FAWorite legyen majd a fő profilom és legyen egy saját boltocskám egyszer. De már annak is örülni fogok, ha több városba, több anyukához eljutnak a termékeim és szeretni, használni fogják őket.


Mol találkozhatunk veled legközelebb személyesen?

Legközelebb a május 26-ai PiciPiacon leszek személyesen jelen a termékeimmel.


Útravaló/tanács a vállalkozásindítás előtt álló nőtársaknak?

Jó tanács: legyen elszánt, tele egyedi ötletekkel és kreativitással. Mindig, mindenhol járjon nyitott szemmel és füllel. A családot pedig készítse fel, hogy anya kicsit el lesz varázsolódva egy időre! ;)

251 megtekintés

Contact

Follow

+36 30 495 8330

©2017 BY FAWORITE. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM